Bericht versturen
Thuis > producten > Reagentia voor nucleïnezuur >
Hoge-gevoeligheid RNA-reagentia voor de analyse van de genexpressie

Hoge-gevoeligheid RNA-reagentia voor de analyse van de genexpressie

Hoge gevoeligheid rna-reagentia

DNA-rna-reagentia

Reagentia voor RNA-nucleïnezuur-extractie

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Amp-future bio

Certificering:

ISO9001

Modelnummer:

WLD8201-ES

Neem contact met ons op
Vraag een offerte
Productdetails
Samenstelling:
DNA
Productnaam:
Reagentia voor nucleïnezuur-extractie
Formulier:
Vloeistof
Houdbaarheid:
12 maanden
Toepassing:
DNA-extract
Brandnaam:
Amp-toekomstige bio
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1 pakket
Prijs
USD$102/T
Verpakking Details
2 buizen/zak
Levertijd
6days
Betalingscondities
T/T paypal
Levering vermogen
100000 T/maand
Productbeschrijving

High-sensitivity RNA detection reagent voor genexpressie analyse

Productbeschrijving:

Amp-future Bio's Nucleic Acid Extraction Reagent is een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare DNA-extractie-kit die speciaal is ontworpen voor geautomatiseerde nucleïnezuur-extractie.Het heeft een houdbaarheid van 12 maanden en komt in een handige vloeibare vormDit product is de perfecte keuze voor onderzoekers en laboratoria die snelle en nauwkeurige resultaten nodig hebben.omdat het een zeer efficiënte oplossing biedt voor het extraheren van nucleïnezuren uit verschillende biologische monstersHet is gemakkelijk te gebruiken en kan in zowel handmatige als geautomatiseerde protocollen worden gebruikt.Het reagens bevat een breed spectrum aan componenten die essentieel zijn voor het succesvol isoleren en extraheren van nucleïnezuren.Met zijn geautomatiseerde nucleïnezuur-extractor zorgt het ervoor dat alle monsters met maximale efficiëntie en nauwkeurigheid worden verwerkt.

 
Kenmerken:
 • Productnaam: Reagens voor nucleïnezuur-extractie
 • Vorm: vloeistof
 • Brand: Amp-future Bio
 • Samenstelling: DNA
 • Houdbaarheid: 12 maanden
 • DNA-RNA-extractie kit
 • Automatische extractor voor nucleïnezuur
Technische parameters:
Productnaam Technische parameters
Reagentia voor nucleïnezuur-extractie Toepassing: DNA-extract
Vorm: vloeistof
Houdbaarheid: 12 maanden
Brand: Amp-future Bio
Geautomatiseerde nucleïnezuurextractor, DNA-extractie-kit, geautomatiseerde nucleïnezuurextractor
Toepassingen:

Amp-future Bio-nucleïnezuur extractie reagens is een vloeibare reagens speciaal geformuleerd voor geautomatiseerde nucleïnezuur extractie.zoals bloedHet reagens wordt geproduceerd in China en heeft een houdbaarheid van 12 maanden.

Amp-future Bio-nucleïnezure extractie reagens is geschikt voor gebruik met de geautomatiseerde nucleïnezure extractor.die een snelle en nauwkeurige nucleïnezuur-extractie mogelijk maaktHet reagens is ook geschikt voor gebruik met de DNA-extractie-kit, waardoor het ideaal is voor klinische laboratoria.

De toekomst van het bio-nucleïnezuur-extractie-reagens is een essentieel product voor laboratoria die nucleïnezuren moeten extraheren uit verschillende steekproefmatrixen.het leveren van superieure resultaten in een korte periodeHet reagens is ook geschikt voor gebruik met de geautomatiseerde nucleïnezuurextractor en de DNA-extractie-kit.Het is een betrouwbaar en kosteneffectief product voor laboratoria die nucleïnezuur extractie van hoge kwaliteit vereisen.

 

Aanpassing:
Op maat gemaakte nucleïnezuurreagentia

Amp-future bio biedt aangepaste nucleïnezuur reagens diensten aan uw specifieke behoeften te voldoen.zuivering en andere aanverwante toepassingen.

 • Merknaam: Amp-future bio
 • Oorsprong: China
 • Productnaam: Reagens voor nucleïnezuur-extractie
 • Brand: Amp-future Bio
 • Vorm: vloeistof
 • Houdbaarheid: 12 maanden
 • Toepassing: DNA-extract

Onze producten zijn geschikt voor DNA-extractie, geautomatiseerde nucleïnezuurextractie, nucleïnezuurzuivering en andere gerelateerde toepassingen.Wij zijn ervan overtuigd dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen kunnen voldoen en de beste prestaties kunnen leverenWe zijn toegewijd aan het leveren van de beste klantenservice en technische ondersteuning voor onze klanten.

 

Ondersteuning en diensten:
Ons team van experts biedt de hoogste kwaliteit van technische ondersteuning en diensten voor nucleïnezuur reagentia producten.

Technische ondersteuning

Onze technische ondersteuning is beschikbaar om u te helpen bij eventuele vragen of problemen met betrekking tot het gebruik van nucleïnezuurreagentia.Ons team kan u begeleiden over het juiste gebruik en de behandeling van onze productenWe bieden technische ondersteuning via telefoon, e-mail en online chat.

Dienstverlening

Wij bieden ook een verscheidenheid aan diensten om onze klanten te ondersteunen bij het gebruik van nucleïnezuurreagentia.

 • Probleemoplossing en technisch advies
 • Installatie en onderhoud van producten
 • Productopleiding en -certificering
 • Douaneprotocollen en -procedures

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Isothermische versterkingskit Auteursrecht © 2023-2024 ampfuturebio.com . Alle rechten voorbehoudena.