Bericht versturen
nieuws
Thuis > nieuws > Bedrijfsnieuws Over Ontgrendel nieuwe producten!
Evenementen
Neem contact met ons op
Contact opnemen

Ontgrendel nieuwe producten!

2024-04-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Ontgrendel nieuwe producten!

Snel en eenvoudig, nauwkeurig en handig, altijd en overal, klaar om te gebruiken en weg te gooien...

De combinatie van deze woorden die praktisch en handig zijn voor de eindgebruiker is het nieuwe product van Amp- future Biotech - Pocket Detection Guardian.

laatste bedrijfsnieuws over Ontgrendel nieuwe producten!  0

Op basis van MIRA-multienzyme isothermale nucleïnezuur snelle versterkingstechnologie heeft Amp- future Biotech een klein zelfdetectieapparaat ontwikkeld dat kan worden gebruikt in huishoudens, veredeling en planten.,Het personeel zonder professionele achtergrond kan de detectie zelf uitvoeren door middel van een eenvoudige opleiding.die hetzelfde niveau heeft als PCR.

  • Het kan worden gebruikt voor regelmatige controle van ziekten. Ouderen en kinderen die ongemakkelijk reizen kunnen de detectie thuis voltooien,terwijl ook de privacy van de patiënt wordt beschermd.
  • Het is belangrijk dat de betrokkenen in het kader van het project de mogelijkheid krijgen om hun dieren te laten groeien en te planten.de Pocket Testing Guardian is uitgerust met een powerbank om detectie in een niet-laboratoriale omgeving uit te voeren, waardoor de efficiëntie van de screening in de eerste lijn wordt versneld en de economische verliezen in de veredeling- en plantenindustrie worden verminderd.
  • In een huiselijke omgeving kan de Pocket Testing Guardian huisdieren helpen de ziekte te detecteren zonder naar buiten te gaan, wat handig en snel is.Het kan ook de detectie-efficiëntie van dierenziekenhuizen versnellen en de draagcapaciteit van detectiediensten verhogen..

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid China Goede kwaliteit Isothermische versterkingskit Auteursrecht © 2023-2024 ampfuturebio.com . Alle rechten voorbehoudena.